OVER AESPUMP

AESPUMP
AESPUMP Ltd (voorheen Ceetak Engineering Ltd) is opgericht in 1997 en is gespecialiseerd in Pomp Beheer & Levering. Sinds hun ontstaan heeft AESPUMP haar in jaar uit een opmerkelijke groei gemaakt, onze verwachtingen is om deze strategische groei door te zetten, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar zeker ook in andere Europese landen.

AESPUMP Ltd houdt zijn hoofdkantoor in Bedford en heeft strategisch geplaatste service locaties in de VK. Klanten zijn onder andere de grote multinationals in de Farmaceutische-, Petrochemische-, Voedingsindustrie als ook de Nuts bedrijven.

In september 2010 is Ceetak Engineering overgenomen door AES Engineering Ltd en is AESPUMP Ltd geformeerd. Hierdoor werd de mogelijkheid gecreëerd om nieuwe industrie standaards op te zetten voor prestaties, kosten en service voor totale pomp en op seal betrouwbaarheid gerichte oplossingen.
In 2012, het AESPUMP merk werd uitgebreid naar het vasteland van Europa met de overname van Ultimate Vacuum ApS in Denemarken in juli 2012, gevolgd door een verdere overname in Nederland in augustus 2012.

In een moeilijke markt overwegend bediend door grote VK en wereldwijde bedrijven, heeft AESPUMP zich niet enkel een stevige positie verworven in hun eigen marktgebied, maar wint steeds verder marktaandeel in de gevestigde markt door gebruik maken van hun expertise, en introduceert daarmee verfrissende ideeën en moderne werkmethodes.

AESPUMP BV
Meeleweg 40
7711 EN Nieuwleusen
Nederland

Je kunt je CV ook mailen naar info@aespump.nl